Finn fram til Frikirken

Lurer du på om det finnes en frikirkemenighet i din nærhet? Skal du på tur til en annen kant av landet og vil besøke en menighet? Eller skal du flytte?

Frikirken har 82 menigheter spredt rundt i Norge. Mange er lette å finne - i hvert fall for lokalkjente. Noen ligger i boligområder. Noen har ikke kirkehus. Hvordan finner du fram? Menighetsoversikten her på frikirken.no kan være et godt sted å begynne.

I menighetsoversikten er hver frikirkemenighet ført opp med kontaktinformasjon og kartreferanse. Du finner nettside, facebook og blogg der menighetene har dette. Noen har også en Wikipedia-oppføring.

Hvis du går i en av Frikirkens menigheter, må du gjerne se over opplysningene om din menighet. Er det noe som mangler, eller er feil? Send en e-post til nettsideansvarlig. Vi vil ha oversikten så bra og oppdatert som mulig.