Julegave 2017

Misjonens julegaveaksjon 2017. I år går misjonens julegaveaksjon til Sat 7. Forklares i disse videoene:

Adventsbøssa som vises i filmene ligger her. Skriv ut og lim på syltetøyglass eller melkekartong.

Vi har også utarbeidet fire adventssamlinger til tro i hjemmet. De passer til å kombinere med bøssa, og du finner de her.

Annonser og banner for julegaveaksjon kan brukes av Frikirkens menigheter.

Sat7 er en kristen satellitt TV-kanal som når ut til store deler av Sentral-Asia, Midtøsten og Nord-Afrika på ulike språk og med ulike målgrupper. I disse områdene er det få kristne og få arbeidere, men ´alle´ ser på TV. Vi støtter kanalen på et bestemt språk. I landet der målgruppen hovedsakelig bor, er dette den første og eneste kristne kanalen som har lov til å sende på den statlige satelitten. Denne satelitten har 50 millioner seere, samt seere i Europa og i nabolandene. Kanalen sender programmer med fokus på barn, ungdom og kvinner så vel som programmer som underviser de lokale troende. Mer informasjon finnes (på engelsk) på nettsiden: sat7.org.

God innsamling, god advent, og takk for at dere er med på å nå de unådde! Hilsen Frikirkens misjonsteam.