israel-girl-conference.
Fra Netivahs "Girl conference"

Israel

Allerede i 1910 startet Frikirken et arbeid blant jøder i Norge, og etter 2. verdenskrig begynte Frikirken å engasjere seg i Israel. I 2018 støtter Frikirken disse prosjektene i landet:

Tel Aviv Outreach Center. Vi samler inn 375.000 kr i 2018

Frikirken har vært en fast støttespiller til Bibelbutikken i Tel Aviv siden 1983. Hovedvirksomheten er butikken. Her kommer folk innom for å kjøpe bibler og annen kristen litteratur og musikk, - og få en god samtale. Videre organiserer senteret aksjoner, der flere organisasjoner/kirker er med, for å dele evangeliet med folk på gatene og ved stranden i Tel Aviv. Andy Ball er leder, og han og medhjelperen Daisy har vært trofast og ivrige medarbeidere i dette arbeidet i år etter år.

Netivah. Vi samler inn 70.000 kr i 2018

Netivah jobber med messiansk israelsk ungdom og unge voksne fra alle menighetene i Israel. De har blant annet 6 årlige ungdomskonferanser som samler opp til 400 ungdom hver gang. De har også et program man kan ta før militærtjenesten og oppfølging under tjenesten. Dette har fokus på hvordan man kan være en Jesus-etterfølger som soldat. Videre har de ledertrening og arabisktalende konferanse. Deltakerne kommer sammen med sine ungdomsledere slik at undervisningen blir forankret i menigheten.