Gi en gave!

Frikirkens Misjon trenger deg!

Frikirkens misjonsarbeid er drevet av frivillige gaver. Vi er helt avhengige av at enkeltpersoner med hjerte for misjonen gir ekstra, utover det lokalmenigheten bidrar med. På denne siden kan du lese om ulike måter å gi på. Hvis du ønsker å øremerke gaver til et bestemt område, kan du velge det. Oppgi epostadressen din, så mottar du også nyhetbrev fra ditt interesseområde.

VIPPS

Vipps er den største mobilbetalingsløsningen i Norge, og en enkel måte å gi en gave til misjonen på. Gaven belastes ditt bankkort, som i en vanlig butikk.

1. Last ned APPen, åpne den og fyll inn påkrevd informasjon. Dette gjør du kun en gang.
  2. Trykk på +-tegnet i skjermbildet og velg "send penger".
  3. Tast inn frikirkens nummer 7777, eller søk "Frikirkens Misjonsarbeid" - velg.
  4. Tast inn beløp, trykk "neste" og trykk "betal"!

Det arbeides med at gaver via Vipps skal gi skattefradrag.

AvtaleGiro

Gaver via AvtaleGiro gir misjonsarbeidet forutsigbarhet og har lave administrasjonsutgifter. Kort sagt: AvtaleGiro gir mest misjon for pengene!

Å bli giver på avtalegiro er nå veldig enkelt med BankID:

1. Trykk på linken og fyll ut skjema
  2. Trykk signer. Du blir da sendt videre til Nets BankID
  3. Tast inn kode med BankID-kodebrikke eller bruk bankID for mobil,
    slik du gjør i en ordinær nettbank.
  4. Dersom du ikke har/ønsker å bruke BankID, trykk HER nederst så får du et avtaleskjema du kan signere fysisk.

Å bli fast giver til Frikirkens Misjonsarbeid er en flott måte å vise sitt engasjement på, og et uvurderlig bidrag til opprettholdelse og utvikling av arbeidet. Du har også mulighet til å velge spesielt hvilket område du ønsker å støtte. Oppgir du e-postadresse vil du også få nyheter direkte fra utsendingene i dette området.

Litt info:

• Om beløpsgrense: Vi anbefaler at du setter beløpsgrense til 3 ganger giverbeløpet. Iblant kan gavetrekk fra konto mislykkes av forskjellige grunner, og da er det fint å kun forsøke igjen. Du vil selvfølgelig aldri bli belastet mer hver måned enn det du setter som giverbeløp.
  • Utfyllingsiden er kryptert med en sikker server, så alle dine personalia er trygge i prosessen. Gaven trekkes fra konto den 25. hver måned. Etter å ha signert avtalen elektronisk overføres du til en kvitteringsside.

Prosjektkatalog

Menigheter og lag som ønsker å gi til enkeltprosjekter kan logge seg inn i prosjektkatalogen med tilsendt brukernavn og passord. Listene oppdateres jevnlig.

Oppdatert 2017 03 13