Norge

Innvandrerarbeid. Vi samler inn 634.000 kr i 2018

Nå er vi i en situasjon i Norge der ´misjonsmarken´ har kommet til oss. Flere og flere menigheter ønsker å inkludere innvandrere i menighetene - enten uformelt gjennom relasjonsbygging eller ved å ha organiserte aktiviteter rettet mot flyktningene. Vi har ansatt en innvandrerkonsulent som er kontaktperson for disse menighetene, og som skaffer relevante ressurser, rådgivning og opplæring til menighetene og til innvandrerne.

I Februar holdes det sjelesorgskurs for Innvandrere, i Kristiansand Frikirke. Kontakt oss på misjon@frikirken.no om du har spørsmål til dette.

FriBU, Bridgebuilders. Vi samler inn 70.000 kr i 2018

Bridgebuilders er et prosjekt der kristne palestinere, messianske jøder og nordmenn møtes. Målgruppen er 20-30 år. Vi startet å jobbe med den gruppen vi har nå i august 2017. Da møttes vi alle i Norge i 9 dager. I påsken 2018 går ferden til Midtøsten. Der skal hele gjengen ut i ørkenen. Ørkenen er et nøytralt sted, ypperlig for å møte Gud, reflektere, knytte vennskap og å utfordre seg selv. Tema for påsken 2018 blir: Fra håpløshet til håp.

Oppdatert 2018 02 07