logo-frikirkens-misjonsarbeid-100-ar-2016-transparent-utxt-01

Gi en gave!

Frikirkens misjonsarbeid trenger givere. Det er flere måter å gi på:

Fast givertjeneste

Fast givertjenese er det mest gunstige for misjonen. Faste givere kan be om skattetrekk for gavene.

"Toppscorer" er fast givertjeneste for barn og ungdom. Pengene går til en barnehage i Midtøsten, der flyktningebarn får et tilbud.

🔗 Gå til registreringsside for fast givertjeneste.

Prosjekt

Er du med i en husgruppe? Driver du søndagsskole? Skal du markere et jubileum? Du kan få et forslag til prosjekt og samle inn penger til det. Er du mottaker av menighetsposten fra Frikirkens hovedkontor, kan du logge deg inn i prosjektkatalogen.

🔗 Lenke til innloggingsside for prosjektkatalog (kommer).

Gi til ett av FriBU´s misjonsprosjekter. Du kan lese beskrivelser av prosjektene på fribu.no.

🔗 Lenke til FriBUs misjonsprosjektside.

Vipps

Du kan gi en engangsgave til misjonen med Vipps til 7777.

Bank og nettbank kan også brukes. Kontonummer er 3000.21.94976.

Framtidsgaven

Fra tid til annen mottar Frikirkens misjonsarbeid testamentariske gaver og minnegaver. Det gjør oss ydmyke og takknemlige at enkeltpersoner prioriterer Frikirkens misjonsarbeid på denne måten.

En gave i testamentet er noe alle kan gi. Selv en mindre del av en arv, utgjør en stor gave Frikirken hadde brukt mye ressurser på å samle inn på annen måte.

At livsarvinger skal ha alt i testamentet, er en tanke jeg ønsker å utfordre.
 Jeg og Gro har et fjerde barn: Misjonen”
 Arnfinn Løyning

Dersom du har spørsmål om testamentariske gaver, minnegaver eller om testament generelt, kontakt misjonsleder Terje Bjørkås på tlf. 483 28 844.

🔗 Les mer om testamentariske gaver og arv i folderen "Om arv og testament" (pdf).