1 Palmelørdag.mp4 from Kristiansand Frikirke on Vimeo.

Påskemusikalen «Lys levende»

«Lys Levende» er en påskemusikal som første gang ble oppført i 2009. På grunn av pandemien har ikke musikalen blitt framført de to siste årene. Derfor ble det i 2021 laget en «digital» versjon av musikalen som vi også presenterer i 2022 med nye episoder hver dag i påsken! Episodene vil du kunne se på Facebook-siden til FriBU og Frikirken i Norge. Første del sendes lørdag 9. april. Se alle episodene her

Erics videoblogg

Eric Tryland tar for seg de ulike dagene i påsken, og forteller oss hva de handler om.

Påskepodkaster

Vågsbygd og Kristiansand frikirker har gått sammen om å lage en podkast-serie, og Randesund stiller med egen påskespesial.

Påskekit

Østsida Frikirke har laget et påskekit og deler hva de har gjort

Misjonal bålpanne

En lørdag i måneden tenner Credo Frikirke i Trondheim opp bålpanna og tilbyr forbipasserende grillede pølser, vafler, te, kaffe og en hyggelig prat.

12020-03-20-hjemmekirke-fokus

Menigheter med nettsendinger

En rekke av Frikirkens menigheter har ulike sendinger i koronatiden, gudstjenester og samlinger for barn og ungdom. Disse ligger på Facebook eller Youtube, eller blir lagt ut som video eller lydfiler. Se liste i den lenkede artikkelen.

Se gudstjenesteliste.

nattverd-i-hjemmet---photo-by-james-coleman-on-unsplash

Nattverd

Tilsynsmennene har laget en veiledning om nattverd i hjemmene.
Kjersti Petersen, pastor i Ørsta Frikyrkje, har omsette rettleiinga til nynorsk.
Her er også et forslag fra Stavern og Oslo Østre frikirker til nattverd Skjærtorsdag.

🔗 Last ned veiledningen på bokmål (pdf).
🔗 Last ned rettleiinga på nynorsk (pdf).
🔗 Last ned forslag til nattverdfeiring Skjærtorsdag (pdf).